Jaunums
Baltvīns Aragosta Frizzante 11%
SANTA MARIA LA PALMA Aragosta Frizzante baltvīns Alc.: 11 % Vīnogu šķirne: Vermentino 100% Pasniegšanas temperatūra: 6-8 °C Reģions: Sardegna, Italy Garša: harmoniska, sausa, bet ne skarba, kraukšķīga un diezgan dzīvīga, ar patīkami noturīgu mandeļu pēcgaršu. Pasniegšanas ieteikumi: ideāls papildinājums...
€10,50
Dzirkstošais sarkanvīns Senzatempo Lambrusco Emilia N.V. 11%
RIUNITE Senzatempo Lambrusco Emilia N.V. dzirkstošais vīns Alc.: 11 % Vīnogu šķirne: Lambrusco Salamino Pasniegšanas temperatūra: 10-12 °C Reģions: Reggio Emilia, Italy Valsts: Itālija Alergēni: satur sulfītus 750 ml
€8,50
Dzirkstošais vīns ar zemeņu garšu Fragolino 10%
ROCCA DEI FORTI dzirkstošais vīns ar zemeņu garšu Alc.: 10 % Pasniegšanas temperatūra: 6-8 °C Ideāli piemērots sieriem, lieliski piemērots kopā ar desertiem uz sarkaniem augļiem, siera kūkām un sausiem konditorejas izstrādājumiem. Valsts: Itālija Alergēni: Sēra dioksīds / sulfīti 750...
€7,80
Dzirkstošais vīns Bellini 5%
CANELLA dzirkstošais vīns Svaigs, viegls un neticami aromātisks aperitīvs, kas baudāms ļoti auksts un, iespējams, ar ledu. Alc.: 5 % Pasniegšanas temperatūra: 3-5 °C Bellini noslēpums ir baltie persiki, kurus Canella ģimene pieskata visu gadu, lai pārliecinātos, ka tie tiek...
€11,80
Dzirkstošais vīns Garzellino Bianco Emilia Frizzante IGT 7.5%
CIV&CIV Garzellino Bianco Emilia Frizzante IGT pussaldais dzirkstošais baltvīns Alc.: 7.5% Pasniegšanas temperatūra: 10-12 °C Vīnogu šķirne: Montuni, Trebbiano, Malvasia Bianca Apgabals: Province di Modena, Bologna e Piacenza Svaiga, maiga, intensīva, augļu buķete ar izteiktu ābolu un akācijas ziedu aromātu...
€6,50
Izpārdots
Dzirkstošais vīns Prosecco DOC Extra Dry 11%
SANTA MARGHERITA Prosecco DOC Extra Dry Itāļu īpaši sausais dzirkstošais baltvīns Alc.: 11 % Vīnogu šķirne: Glera Pasniegšanas temperatūra: 6-8 °C Valsts: Itālija Alergēni: Sēra dioksīds / sulfīti 750 ml
€9,80
Dzirkstošais vīns Prosecco Extra Dry N.V. 11%
FORCHIR Prosecco Extra Dry N.V. dzirkstošais vīns Itāļu īpaši sausais dzirkstošais baltvīns Alc.: 11 % Vīnogu šķirne: Glera Pasniegšanas temperatūra: 8-10 °C Reģions: Friuli-Venezia Giulia, Itālija Alergēni: Sēra dioksīds / sulfīti 750 ml
€9,50
Dzirkstošais vīns Prosecco Marca Oro Valdobbiadene DOCG 11%
VALDO dzirkstošais vīns Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG Extra Dry Alc.: 9.5 % Apgabals: Valdobbiadene Vīnogas: Glera Pasniegšanas temperatūra: 6-7 °C Aromāts: nepārprotams augļu aromāts ar savvaļas ābolu, akācijas ziedu un medus notīm Garša: Slaids un maigs, ar mērenu augumu, ar vieglu...
€13,60
Dzirkstošais vīns Prosecco Superiore DOCG 11%
CARPENE MALVOTI Conegliano Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG Extra Dry Itāļu īpaši sausais dzirkstošais baltvīns Alc.: 11 % Vīnogu šķirne: Glera Pasniegšanas temperatūra: 8-10 °C Valsts: Veneto, Itālija Alergēni: Sēra dioksīds / sulfīti 750 ml
€13,60
Dzirkstošais vīns Rose Extra Dry 11.5 %
MAXIMILIAN I dzirkstošais rozā vīns Alc.: 11.5 % Krāsa: koraļļu rozā Smarža: augļu garša ar smalku aveņu un meža zemeņu nokrāsu Garša: svaigs, sabalansēts ar rozā greipfrūta nedaudz citrusu nokrāsu Pasniegšanas temperatūra: 6-8 °C Alergēni: Sēra dioksīds / sulfīti Valsts:...
€7,60
Saldais dzirkstošais vīns Asti DOCG Dolce 7%
FONTANAFREDDA saldais dzirkstošais baltvīns Alc.: 7% Pasniegšanas temperatūra: 7-10 °C Vīnogu šķirne: 100% baltais muskats Apgabals: Calosso d'Asti, S. Stefano Belbo, Treiso, Serralunga d'Alba e Alba Ražas novākšana: septembra pirmajās desmit dienās Sistēma: Guyot 4.500 plants/ha Ekspozīcija un augstums: Viduskalnu vīna dārzi...
€10,60
Saldais dzirkstošais vīns Spumante Dolce 9.5%
ROCCA DEI FORTI saldais dzirkstošais vīns Alc.: 9.5 % Pasniegšanas temperatūra: 4-6 °C Ideāli piemērots desertiem, kā arī lieliski piemērots sausiem konditorejas izstrādājumiem un dzeltenām augļu tartēm Valsts: Itālija Alergēni: Sēra dioksīds / sulfīti 750 ml
€7,99
apmēram [time] minūtes atpakaļ, [location]
Šī lapa izmanto sīkdatnes (cookies), lai padarītu mājas lapas aplūkošanu ērtāku. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Jūs esat veiksmīgi parakstījies!
Šis e-pasts jau ir reģistrēts